Powered by Jasper Roberts - Blog

SALLAD MED GRÖNKÅL & BRYSSELKÅL

2022-02-16 @ 06:09:00
Jag älskar typ all kål och denna varma kålsallad som vi brukar äta på jul och nyår är verkligen så god! Det är ett perfekt tillbehör till det mesta men särskilt till lite salt mat som grillat kött, julmat eller bara till en plockbricka en fredagskväll.
Ingredienser:
200 gram färsk brysselkål
100 gram grönkål
1/2 rödlök
100 gram granatäpplekärnor
1 vitlöksklyfta
Olja till stekning
Salt
Gör så här:
* Dela brysselkållen och förväll snabbt, medan den kokas upp skivar du rödlöken, finhackar vitlöken och kramar och river grönkålen i lagoma bitar
* Hetta upp en stektpanna med lite olja, stek på vitlöken och lägg sedan ner all kål och stek till grönkålen blivit mjuk och brysselkålen fått lite färg
* Lägg upp kålblandningen på ett vackert fat och toppa med granatäpplekärnor, rödlök och eventuellt lite smulad fetaost
Bon Appétit 
Kategorier: MAT & RECEPT 0

Min profilbild

Kontakt samarbeten: annawiiblog@gmail.com »

bloglovin

Arkiv

2022:

01 02 03 04 05

2021:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2020:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2011:

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
RSS 2.0