Powered by Jasper Roberts - Blog

CONFESSIONS

2015-11-18 @ 12:34:00
Härmar min vän Therese och gör ett inlägg med 5 "confessions" om mig som ni kanske inte vet om (har dock bloggat i snart 11 år så kan inte lova 100 att jag inte berättat nåt tidigare). Några som inte är så "speciella" och några som jag inte är lika stolt över. 
♥ Jag är väldigt speciell (läs: lat) när det kommer till mat och kan äta samma sak i månader utan att tröttna. Just nu är det pepparkakskvarg med bär till frukost och till största del en wok bestående av "oumph", nudlar och chaminjoner med massor av sallad på sidan av till lunch/middag. Det låter kanske trist men jag tycker det är jättejobbigt att behöva tänka ut olika maträtter hela tiden så det funkar för mig som redan har så mycket funderingar i huvudet!
♥ Jag har svårt att lita på människor som jag inte känner väl och det grundar sig nog på att jag blivit sviken en gång för mycketr. Både av människor jag släppt in lite för fort i mitt liv och av saker inom min "karriär" där jag blivit lovad "guld och gröna skogar" (och där jag lagt ner väldigt mycket jobb) men som sedan runnit ut i sanden. Det har resulterat i att jag faktiskt fått lite svårt att lita på nya människor och att jag tar alla jobberbjudande med en nypa salt tills de gått i lås. Trist då jag alltid varit en sådan person som trott gott om folk men när man blivit sviken tillräckligt många gånger, av människor jag själv tyckt väldigt mycket om och aldrig skulle kunna göra illa, måste jag skydda mig själv. Sen har Micke och några av mina närmsta vänner också sagt till mig att jag inte kan tro gott om allt och alla och göra ursäkter för dem när de beter sig illa för det skadar bara mig i slutändan. 
♥ Jag är inget större fan av att duscha så jag är en riktig "miljövän" som bara duschar när det verkligen behövs. Tro nu inte att jag är smutsig och går runt och stinker för jag tar så klart hand om min hygien men jag är inte en sån som njuter av att ta "långa varma duschar" varje dag. Hur ofta jag duschar beror på säsong men nu under vintern då jag aldrig svettas  blir det max 3 ggr i veckan.
♥ Min största dröm just nu är att få ett barn men jag vet hur svårt det är så det är inget jag räknar med. Varje liten knodd, som min bästa väns lilla tjej ovan, är ett mirakel och har vi tur att bli gravida kommer jag att vara evigt tacksam!
♥ Nu har jag varit nykterist i 1,5 år och det är ett av de bästa beslut jag någonsin tagit! Från början kunde jag sakna att ta ett glas vin och bli lite "tipsy" med vännerna men nu när jag fått distans till det hela har jag insett att det aldrig bara blev "ett glas vin". Jag var alltid en av de fullaste och jag har många ögonblick jag inte är stolt över och kan bara tacka mina vänner, särskilt Therez, som alltid sett till att jag kommit hem helskinnad. Om detta nu ska vara en riktig "confession" kan jag faktiskt erkänna att jag en gång blev hemkörd, uppburen till vår lägenhet på tredje våningen och nerbäddad i sängen av två poliser efter att jag mer eller mindre somnat utanför ett uteställe. Kan ju bara tacka någon högre makt (och Therez som var med) att de var så snälla och inte tog mig till en fyllecell, fast det hade kanske varit bra för då hade jag kommit till insikt tidigare. Detta är som sagt INGET jag är stolt över och som jag skämts väldigt mycket för men det är ett minne som påminner mig om att jag tagit ett bra beslut!
Dela gärna era "confessions" här eller i er blogg!
Taggar: Bikt, Confession, Matvanor, Nykterist;
Kategorier: BLOGGLISTOR PERSONAL 29

Kommentarer:
#1: Anonym
2015-11-18 @ 13:18:06

Fina du. Så äkta. I mina ögon är naivitet nånting bra och tecken på ett stort hjärta. Vill själv gärna ha ett barn och vet hur svårt det kan vara att vara öppen om det ämnet så jag beundrar dig för din styrka. Lycka till!

Svar: Ja du har så rätt och jag kommer nog alltid att tro got tom människor men får försöka påminna mig om att inte ge allt på direkten, får försöka lära känna människor lite bättre innan jag ger av hela mig!
Stor kram och tack <3
ANNAWII

#2: www.louiseomalltochinget.blogg.se
2015-11-18 @ 15:32:12

Håller tummar och tår för att ni får bli föräldrar asap!! ❤️

Svar: Tack finaste <3
ANNAWII

#3: Jasmine
2015-11-18 @ 15:56:34

Vad modigt av dig att dela med dig. Det var roligt att läsa ditt inlägg.
Jag håller tummarna för att ett barn är att vänta er.
Kram

Svar: Tack finaste, I hope so too!!
Stor kram <3
ANNAWII

#4: ISA
2015-11-18 @ 16:04:02

sånt här är superroligt att läsa, känns så personligt och bra. Sista punkten var helt otippad för mig! starkt <3

Svar: Tack fina du <3
ANNAWII

#5: Petra
2015-11-18 @ 16:05:39

Vilket himla roligt inlägg!! :D

Svar: <3
ANNAWII

#6: Anna Munkhammar
2015-11-18 @ 19:53:07

Vad fint och ärligt. modigt :-)

Svar: <3
ANNAWII

#7: Towe
2015-11-18 @ 20:02:28

Gud vad du är bra!!! Sann och ärlig. Härligt att du är så chill med nykterheten. Be strong!

Svar: Tack fina du <3
ANNAWII

#8: Dixi Wonderland
2015-11-18 @ 20:13:57

Va mycket vi har gemensamt, minus barn för det vill jag inte ha. Tycker det är så skönt när främlingar delar med sig av sånt här för då vet man att man inte är ensam! Och det är inte du heller :) Kram

Svar: Men vad kul att det uppskattas vännen <3.
Stor kram
ANNAWII

#9: Mamma bläckfisk
2015-11-18 @ 22:04:22

Vilket bra inlägg! Modigt att du vågar vara så utlämnande. Det är alltid skönt att se att andra också är mänskliga. I några av dina confessions känner jag igen mig jättemycket. Jag vet allt om att längta efter att få barn. Jag fick nämligen kämpa i många år och hann nästan ge upp innan jag lyckades bli gravid (genom IVF) och få behålla barnet (hade ett antal missfall). Nu har jag fyra barn, för jag lyckades bli gravid en gång till och då blev det trillingar. Jag är också väldigt restriktiv med att dricka alkohol. Jag slutade med det helt under de år som jag kämpade för att få barn (för att boosta fertiliteten). Jag insåg plötsligt hur skönt det var att slippa risken att bli för full och baksmällor. Jag känner verkligen igen det du skriver om att du först saknade känslan av att bli lite berusad men att det försvann i och med att du fick distans till det och kunde se det hela i ett annat ljus. Så har jag också upplevt det. Nu har jag ingen längtan alls efter att bli berusad och blir snarare lite äcklad av tanken på att dricka alkohol.

Svar: Tack fina du!
Men vad roligt att höra att du fått hela fyra och trillingar dessutom, de tär ju verkligen ett mirakel i sig <3. Jag har faktiskt varit orolig kring det här med barn då jag fått för mig att jag ska ha svårt att bli gravid (har ju haft anorexia och vet att det kan påverka hormoner och så) så jag blir så glad över din kommentar. Den ger hopp!

Och vad skönt att fler än jag känner likadant kring alkohol. Skulle inte ta i alkohol med tång i dag för jag har så många dåliga minnen av det och de kan komma upp bara av att känna alkohollukt. Huvva!

Kram fina du och tack för din kommentar <3
ANNAWII

#10: www.alexandrastyle.se
2015-11-18 @ 22:17:58

DU är grym Anna, KRAM

Svar: <3
ANNAWII

#11: Hanna
2015-11-18 @ 22:19:55

Jag duschar också bara när jag verkligen måste. Som efter träningspass och när jag känner mig smutsig. Håret tvättar jag max en gång i veckan.

Svar: Åh men äntligen någon som är som jag, tycker alla verkar duscha jämt och ständigt och jag kan inte förstå det haha ;).
Kram
ANNAWII

#12: Sofia
2015-11-19 @ 07:06:38

Så modigt av dig! Gillar din ärlighet! Vi alla har ju saker som vi inte alltid belyser. Jag kunde inte heller få barn som alla andra. Har både endometrios och pcos. Har nu en dotter med IVF :).
Har också slutat att dricka då min pappa är alkoholist och jag började märka allt för många likheter med honom.
Du är grym!!

Svar: Så sant så!
Jag vet inte än om vi har extra svårt att bli gravida men överlag är det ju svårt att bli gravid, man har ju inte så många chanser. Dock blir jag så glad av att läsa din och "Mamma bläckfisk" kommentarer för det ger mig hopp att vi kanske kan få barn även om det visar sig att vi har svårt för det. Har varit lite orolig men har som förstått att det finns goda chanser med IVF även om man har problem så det glädjer mig <3.

Stor kram fina du <3

ANNAWII

#13: Josephine
2015-11-19 @ 09:36:06

Bra lista och rolig att läsa! Väldigt kul att du delar med dig. Hoppas på det bästa för dig/er! :) är också nykterist, ca 3 år nu (möjligtvis 3,5 hehe). Yaay! :D

Svar: Vad kul att höra finis! Och kul att även du är nykterist, nu är vi ju ett par stycken och det känns superkul att höra att fler än jag valt att ha det så!
Stor kram hjärtat <3
ANNAWII

#14: MADDISENJ.SE
2015-11-19 @ 10:04:58

Starkt av dig att dela med dig av sanningar som dessa, kanske speciellt den sista. Har själv sedan jag blev gravid och fick vår dotter fått lite perspektiv på det där med alkohol, speciellt att dricka mycket alkohol. Jag tar gärna ett glas vin till maten för det tycker jag är gott men sedan räcker det bra för min del. Har många vänner som frågar titt som tätt när jag ska ha min första fylla efter graviditeten och amningen osv och förstår inte riktigt varför folk ska lägga vikt vid något så trivialt?! Ibland tycker jag nog att vi har en lite för god ton till alkoholkonsumtion i dagens samhälle då det trots allt är något som ställer till mängder med problem för såväl individer som samhället i stort.

Kram till dig!

Svar: Ja du har så rätt! Det känns nästan som att det är mer accepterat att ta sig en redig fylla eller vara den som alltid blir för full än att välja att vara nykter. Lite trist kan jag tycka!
Stor kram till dig och tack för din kommentar <3
ANNAWII

#15: Iz
2015-11-19 @ 10:44:31

Du verkar vara en genuint härlig person! Blir glad när du skriver så här.ärligt. jag hoppas på att jag och min sambo kan börja vår bebisverksatd i början på nästa år. All lycka till er!

Svar: Men vad gullig du är! Jag önskar er all lycka till finaste <3
Stor kram
ANNAWII

#16: eko.blogg.se
2015-11-19 @ 10:52:46

Hej! Ramlade in här av en slump då jag läste att du är nykterist. Är själv nykterist sedan 7 år tillbaka och precis som du skriver, ett av mina bästa beslut. Jag bestämde mig för att sluta helt med alkohol då jag blev gravid. Jag och alkohol har aldrig varit nån vidare bra combo. Jag är numera stolt nykterist och folk i min närhet blir så impad av mitt beslut.

#17: Emma
2015-11-19 @ 10:55:10

Hej! Ramlade in här av en slump då jag läste att du är nykterist. Är själv nykterist sedan 7 år tillbaka och precis som du skriver, ett av mina bästa beslut. Jag bestämde mig för att sluta helt med alkohol då jag blev gravid. Jag och alkohol har aldrig varit nån vidare bra combo. Jag är numera stolt nykterist och folk i min närhet blir så impad av mitt beslut.

Svar: Men vad härligt att höra att du också tagit det beslutet och känner dig nöjd <3. Vissa av oss är helt enkelt inte gjorda för alkohol och då är det bättre att stå över!
Stor kram <3
ANNAWII

#18: Citrin
2015-11-19 @ 11:29:48

Jag kan delvis relatera till det med alkoholen… Jag kan nöja mig med 1-2 glas vin rätt ofta, men då och då ballar det ur för mig också, särskilt om jag bär på något tungt i tankarna! Då är det som att jag vill pusha borta alla tankar med fyllan… Usch. Hade nyårslöfte om ett kräkfritt 2015 (i princip: inte bli packad i år utan dricka måttligt!) och höll det fram till oktober när jag var på bröllop och råkade få i mig för mycket. Suck. Blev rätt besviken på mig själv då måste jag säga. Men ändå stor förbättring sedan typ 2007-2009 när jag varje gång jag drack blev galet full och slutade upp på mitt kalla golv kräkandes med vänner som oroligt funderade på om de skulle ringa sjukvården. :/ Skönt att du trivs med ditt nyktra liv!

Svar: Ja jag har aldrig kunnat nöja mig med bara 1-2 glas vin, det fanns inte i min värld så det resulterade i att jag ALLTID låg och kräktes dagen efter med världens ångest. Så himla hemskt egentligen att det tog sån tid för mig att ta beslutet men det behövdes kanske ett par hemska baksmällor för att komma till insikt.
Kram finis
ANNAWII

#19: Stephanie
2015-11-19 @ 14:40:37

Fina Anna! Starkt och modigt av dig att skriva så personligt och utelämnande! Stor kram!

Svar: Tack fina du <3
Stor kram och ha en underbar kväll <3
ANNAWII

#20: Joanna
2015-11-19 @ 17:00:03

Rolig läsning. Och jag håller tummarna för bebis snart för er! Tror i alla fall ni skulle bli underbara föräldrar! Kram

#21: Joanna
2015-11-19 @ 17:00:11

Rolig läsning. Och jag håller tummarna för bebis snart för er! Tror i alla fall ni skulle bli underbara föräldrar! Kram

#22: Joanna
2015-11-19 @ 17:00:15

Rolig läsning. Och jag håller tummarna för bebis snart för er! Tror i alla fall ni skulle bli underbara föräldrar! Kram

#23: Joanna
2015-11-19 @ 17:00:17

Rolig läsning. Och jag håller tummarna för bebis snart för er! Tror i alla fall ni skulle bli underbara föräldrar! Kram

Svar: Tack finaste du <3
ANNAWII

#24: Nina
2015-11-19 @ 18:16:36

Jag är/tänker precis som du när det kommer till barn. Har inga vänner som har barn, så har inte riktigt den erfarenheten. När jag var mindre (typ 12) älskade jag dock att ta hand om sladdbarnen som mina föräldrars kompisar fick hehe :) Efter det har jag haft praktik på dagis många gånger, och träffat barn lite då och då vid andra tillfällen. Har längtat i många år haha :)

Det jag blev mest förvånad av var det om duschandet dock. Typ alla jag känner duschar typ varannan dag, absolut inte varje dag. Trodde det var det vanliga haha (?) x)

Svar: Åh jag längtar också, hoppas vi båda får känna den glädjen snart <3.
Och vad kul att du har den erfarenheten, jag tycker typ alla verkar duscha varje dag så jag brukar skoja om att jag är en lortgris trots att jag inte är det hihi
ANNAWII

#25: Caroline
2015-11-20 @ 15:19:38

Jag har följt din blogg tror jag sedan starten och detsamma med din vän Therez för jag är själv norrlänning, men bor sedan flera år långt söderut.

Dock så har du och jag inte alls samma klädstil, men jag tror jag följt din blogg så länge för du skriver så uppriktigt, tar så otroligt fina bilder och för du verkar vara sådan härlig människa! Men vissa inredningstips kan jag ibland fastna för, hihi ;)

Jag är själv adopterad och vet att få biologiska barn är ingen självklarhet och vi fick lite hjälp få vår dotter. Tyvärr så hjälpte inte samma behandling för syskon, men vi hoppas det snart ska ta sig efter 9 månader av försök.

Såklart du och din make kommer få barn, men sedan vet man ju aldrig Hur man får det. :) Även om jag verkligen tror att ni kommer bli gravida inom "normaltiden" när ni börjar/börjat försöka.

Blev ett långt inlägg, men kanske på tiden att jag kommenterade :) Du har en jätte fin blogg och du verkar vara en sådan otroligt fin människa! Tack för du delar med dig en inblick i ditt liv <3

Svar: Hej finis!
Vad kul att du följt våra bloggar så länge och att du gillar det jag skriver om, det värmer gott <3.

Och vad fint att få höra om din historia, jag håller tummarna hårt för er. Det verkar vara svårare med barn två för många som jag uppfattar det så man får ge det tid. Det är ju värt att kämpa för <3.

Jag tror också att vi kommer få det på något sätt. Kan vi inte få själv funderar vi på att bli stödfamilj för det finns så många barn och familjer som behöver det. Kanske blir de tändå eftersom de tkänns som att det behövs i dag!

Stor kram och tack för att du kommenterade <3
ANNAWII

#26: Amanda
2015-11-20 @ 19:53:25

väldigt starkt av dig att skriva om!

Svar: Tack <3
ANNAWII

#27: M
2015-11-25 @ 14:35:55

Vad fint skrivet om din önskat att bli förälder. Det är verkligen ingen självklarhet. Idag är jag stolt och lycklig förälder till två adopterade pojkar från Sydamerika.

Jag slutade med alkohol för 2 år sedan. En bidragande orsak är att jag aldrig någonsin vill vara berusad inför mina barn. Dessutom mår jag väldigt dåligt efter bara lite alkohol.

Lycka till med allt!

Svar: Du är klok och grattis till dina två skatter <3
Stor kram <3
ANNAWII

#28: olgaco4
2016-01-31 @ 13:31:24

Check my modish engagement
http://muslim.clit.pornpost.in/?entry-rita
qibla golden raha koran masuk

#29: StaslPl
2017-08-04 @ 02:57:58

Типы Вагонка Киев
Вагонка киев – это высоко-качественная вагонка,
которая проходит строгий контроль качества.
https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - вагонка киев сосна без сучка
Работники компании эко лес строго следят за производством вагонки Киев.
Большое значение при производстве вагонки Киев уделяется процессу сушки древесины на производстве.
Вагонка киев
вагонка киев ольха
вагонка для бани
вагонка для сауны
все для сауны
все для бани
вагонка киев сосна
вагонка киев липа
вагонка для бани киев
вагонка с сучком
вагонка киев с сучком
вагонка киев без сучка
вагонка киев ольха без сучка
вагонка киев ольха с сучком
вагонка киев сосна без сучка
вагонка киев сосна с сучком
вагонка киев липа без сучка
вагонка липа с сучком
ЭкоЛес
эко лес
эко-лес
вагонка
вагонка липа
вагонка сосна
вагонка ольха

Не маловажным аспектом является процесс обработки древесины при поступлении на производство.
[url=https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev]вагонка киев липа[/url]
Вагонка киев изготавливается из разных пород древесины, таких как вагонка киев ольха которая может быть как, с сучком,
который придает особую изюминку в интерьере помещений многие дизайнеры заказывают именно такую вагонку, так как запах древесины в помещении,
а именно ольхи, придает особый шарм помещению.
https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - вагонка липа с сучкомТакже вагонка киев ольха может изготавливается из отборной древесины без сучков. Второй вариант изготовления вагонки киев из сосны эта вагонка имеет более смолянистую структуру и более выраженный запах сосны.
Вагонка киев сосна, также широко используется дизайнерами как отличное решение дизайна внутри помещений при том что вагонка киев сосна имеет более выраженный запах сосны. Вагонка киев сосна так же может, изготавливается как с сучком, так и из отборной древесины без сучка.
Третий вариант вагонки киев- это вагонка киев липа, которая имеет более мягкую структуру волокон, и очень проста в монтаже на стенах и потолках. Вагонка киев липа нашла свое широкое применение в отделе саун и широко используется в ассортименте все для саун, все для бани.
Наши специалисты компании ЭкоЛес проходят международное обучение по стандартам SETAM, за рубежом покупая любую продукцию в компании Эколес вы будете уверены, что приобрели экологически чистую продукцию, которая отвечает международным стандартам качества и прошла, абсолютна все экологические тесты и экспертизы.
При покупке древесины остерегайтесь не качественной продукции.
https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - ЭкоЛес
Вагонка – это пиломатериал идеально строганный, который сразу же применяется в декоре помещений как внутри так и снаружи строения.
Она представляет собой не толстую, определенного размера длинны и ширины. Вагонку изготавливают как из дешевых сортов древесины так и с дорогих.
Вагонка киев разделяется на сорта в зависимости от качества дерева и столярных работ.Низшим сортом является сучки на пиломатериале,
их количество и размеры, смолянистые выделение на древесине, наличие коры, присутствие гнили или отверстия от жуков, неровность, вмятины и т.д.
https://eco-les.club/news/vagonka
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]Вагонка[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка киев[/url]
[url=https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev]все для бани[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка купить[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка цена[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка украина[/url]
Вагонка киев
вагонка киев ольха
вагонка для бани
вагонка для сауны
все для сауны
все для бани
вагонка киев сосна
вагонка киев липа
вагонка для бани киев
вагонка с сучком
вагонка киев с сучком
вагонка киев без сучка
вагонка киев ольха без сучка
вагонка киев ольха с сучком
вагонка киев сосна без сучка
вагонка киев сосна с сучком
вагонка киев липа без сучка
вагонка липа с сучком
ЭкоЛес
эко лес
эко-лес
вагонка
вагонка ли

Min profilbild

Kontakt samarbeten: annawiiblog@gmail.com »

bloglovin

Arkiv

2021:

01 02 03 04 05 06

2020:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2019:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2018:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2017:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2016:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2012:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2011:

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
RSS 2.0